Tuesday, June 17, 2008

Hot Seat Tag

Thanks to Anneberly for this tag.

Are you deeply in love with your spouse or boyfriend/Girlfriend? If you do, let’s try how well you remember the moment of your life with him. But before you put yourself in the hot seat please read the rules of this tag first.

1. This tag should be pass on to your closest friends.
2. Visit the blog of the person you’ve got this tag.
3. Leave a comment on her/his tag post. Be sure to thank her/him for this tag.
4. Highlight and link all the list of people who accepted this tag by visiting their blog site.
5. There are 10 questions that you need to answer but you will be the one to write the 10th question for the next person you want to pass this tag.

Here’s your questions: Be Honest and True!

1. How did you meet your husband/wife or boyfriend/girlfriend?
Answer: Friend

2. Where did you went in your first date?
Answer: Baclaran church

3. When was your first intimate kiss?
Answer; Second date

4. How many girlfriends/boyfriends he/she had in the past? Do you honestly know?
Answer: I dont know

5. What is his/her ethnicity?
Answer: Tagalog from Paranaque

6. What is his/her favorite food?
Answer: Tortang Talong

7. What is he/she like if he/she is mad?
Answer: Tahimik

8. What are the things he/she did you thought is the most romantic thing he’d/she’d ever done?
Answer: She cooks for me and do my laundry

9. Describe how he/you proposed to you.
Answer: She proposed...lols

10. What is his/her favorite color?
Answer: Blue

1. Soujourn2. Pinay Mom in Czech Republic3. See Me for What You Will4. Lainy’s Musings5. Our Journey To Forever6. Sheng’s Simple Thoughts…7. Pinay WAHM8. Me and My World9. coicoi’s World10. BLOGSILOG11. Blessings in Life12. Wonderful Things In Life13 Concealed Mind 14. Embracing Health For Life 15. Unspoken Lines 16. .Raptured Dreams 17. Seek Health. Feel Great 18. The Lion's Den

Tagging: Vicy, Sharz, Ness


Ness said...

Hi Leomar I do appreciate the thought. I already done this linky tag here:
http://agnestetter.blogspot.com/2008/06/moment-of-truth.html. More Linky tag to come :)

mckhoii said...

Hey friend! I tagged you. It's a very easy tag. Check out fagtag #13 @ www.mckhoii.com. Hope you'll retag soon! don't forget to link back! go blogs bloom!


Blog Widget by LinkWithin